Film/Spill/Bøker
-75%
Följ med Johan Klingberg på spännande möten med professionella flugfiskare. I denna unika film får du möjlighet att på nära håll se Paul Procter och Malcolm Greenhalgh dela med sig av sin stora kunskap inom såväl klassiskt som modernt våtflugefiske. Dessutom får du genom pedagogiska instruktioner lära dig några av de viktigaste våtflugeteknikerna som används för harr, öring och regnbåge i våra skandinaviska/europeiska vatten. Förutom fiske och fisketeknik i England, Sverige och Norge bjuds du även på bonusmaterial i form av flugbindning. Filmen är den tredje delen av fyra i serien Modernt Flugfiske....
-62%
Menneskeskapt forurensing og omlegging av elver og bekker truer gyteplasser og insektliv. Fotograf Arnt Mollan tar oss med til en fascinerende verden få har lagt merke til, og ved hjelp av undervannskamera og macrofilming vil han prøve å skape forståelse for sammenhengene i naturen. Vi får se opptak av klekkende døgnfluer og hvorfor de er unike i dyreverdenen. Vi ser de første hjerteslagene inne i ørretrogna, og ørretyngelen som bryter ut av skallet. Vi blir med Eikern Fiskeværnforening på stamfiske etter stor ørret. Og vi følger en av de siste storørretstammene i Sør-Norge, som foreløpig klarer seg uten vår hjelp, når de samles til gyting. Filmen inneholder flere scener som aldri har vært filmet før, og går tettere på enn noen gang.
-75%
Boken omhandler jakt med de mindre rasene drever, beagle, dachs og basset. Boka er skrevet ut fra den vanlige jegerens perspektiv og behandler grunnleggende jaktformer med viltet og hunden i sentrum, men tar også for seg jegerens plass i jakta. Omtale av hundene er konsentrert om rasenes egenskaper som drivende hunder, og tar for seg alt fra valg av rase til stell, innjaging, jaktmåte og jaktprøver. Har oversikt over organisasjoner og klubber, litteraturliste og register med ordforklaringer.
-50%
Martin Falklind tar oss med på verdens beste ørretfiske - fra de klassiske kalkelvene i England til ekstremfiske med guttene i den amerikanske gjengen Trout Bums. Dessuten blir det sølvblanke sjøørreter i svenske elver og storørreter blant Islands varme kilder. Vi skal også besøke to steder som hevder å inneha verdensrekorden for ørret - Patagonia og Emån i Sverige. Gentlemansfisken er en fantastisk film for alle som liker sportsfiske. Enestående undervannsbilder og fabelaktige fiskescener fører oss nærmere inn på ørretens liv.