Fraktfritt over 1500,- (Gjelder ikke pulker)

0
0 Produkt

No products in the cart.

Fraktfritt over 1500,-
(Gjelder ikke pulker)

Lorpio Corn Flavoured 70 g – Anise

29kr

3 på lager

Lorpio Corn Flavoured 70g Anise. Smakstilsatte maiskorn med kjerne, gir ekstra godt krokfeste. Kan også brukes som partikler i grunnfôret. Lukter og smaker godt for fisken.

Lorpio har 30 års erfaring innen produksjon av grunnfôr og smakstilsetninger, og er en av de største produsentene i Polen. Det som skiller Lorpio-produkter fra andre produsenter, er langvarig praksis, omfattende erfaring med å lage-, implementere- og produsere egne oppskrifter.

Komponenter av høyeste kvalitet blir importert fra mange land rundt om i verden. Kvalitet er målet og lidenskapen som gjør at Loripo kan tilby produkter på et nivå som er uoppnåelig for konkurrentene.

Alle produktene fra Lorpio består utelukkende av naturlige komponenter og er en sammensatt blanding av mais, maismel, brød, konfektprodukter og smaks og luktforsterkere, i tillegg til andre spesielle ingredienser og bioaktivatorer som oppmuntrer til økt matinntak og metabolisme. Fukt blandingen til ønsket konsistens, form en ball eller tre i hendene og kast den ut i området du har tenkt å fiske i. Fyll på med fôr underveis, gjerne hvis fisket dabber av.

Produktnummer: 96-072172 Kategorier: , ,

anmeldelser

Bli den første til å omtale “Lorpio Corn Flavoured 70 g – Anise”