Fraktfritt over 1500,- (Gjelder ikke pulker)

0
0 Produkt

No products in the cart.

Fraktfritt over 1500,-
(Gjelder ikke pulker)

Vision Merisuola Musky flyrod

10299kr

Vision Merisuola Musky-fluestangserien er forsterket med karbon. Aksjon er rask og disse stengene har kraften til å temme den største musky og gjedde, og også kaste veldig store fluer som trengs for disse.

Rask aksjon
4-delt
Et naturlig uslipt og umalt emne for den beste aksjonen
Unik grafenforsterket harpiks kombinert med en blanding av forskjellige karbonfiber
Et presisjonsbearbeidet aluminiumssnellefeste med dobbel mutter låsing
Patentert REC Cerecoil nikkel titan stripping og REC stangringer
Forlengede EVA-håndtak
Forlenget fight butt og en musky silhuett på endehetten på FB
Leveres i et spesialtilpasset aluminiumstube med graverte metallendestykker sammen med en tøypose
Designet og utviklet i Finland

På grunn av den store etterspørselen fra aktive fiskere som trenger de mest komfortable og holdbare håndtakene, har vision laget disse stengene med EVA-håndtak. Dette sikrer at disse stengene virkelig tåler julingen de er designet for. Formen på håndtaket er spesielt designet for musky-fiske. De utvidede håndtakene foran og bak er perfekte for åttetallet (figure-8) når store fisker følger hele veien til båten. Prøv den for gjedde også, du kan oppleve et hugg på veldig kort line med selvtillit.

Vision gir en vurdering for karbonet som brukes i hver av deres stenger. Jo høyere tall, desto høyere er modulen til karbonet som brukes til stangen. Rangeringen er nært knyttet til tonnasjen av karbonet i hver av stengene. Dette er imidlertid ikke hele sannheten da vision bruker forskjellige karbonblandinger for å oppnå ønsket stangvirkning, og også limet er forskjellige fra modell til modell. Men denne vurderingen er en indikasjon på hovedkarbonet som brukes i emnet. Visions førsteklasses stenger bruker karbon i limet, og stengene er identifisert med grafen-logoen.

Produktnummer: 2082 Kategorier: , ,

anmeldelser

Bli den første til å omtale “Vision Merisuola Musky flyrod”