Fraktfritt over 1500,- (Gjelder ikke pulker)

0
0 Produkt

No products in the cart.

Fraktfritt over 1500,-
(Gjelder ikke pulker)

DE Kinermoney Killer Pig

75kr

Pig’s er tubefluer i Flamethrower stilen med haler av villsvinhår, som på en pot Belly Pig. Passer til blått vann, dagfiske og gjerne gråvær i disse relativt klare elevene.

DE fluer står for Duncan Egan, en Skotsk spesialist på moderne laksefluer og opphavsmann til bla. Flamethrower serien. Duncan er profesjonell fluebinder og leverer fluer til laksefiskere over hele verden og har venteliste. Duncan har dessuten jobbet for en av de største sportsfiskebutikkene i Europa i 20 år og har enorm kunnskap om fiske generelt. Når han ikke sitter bak stikka kan du støte på ham i en av de skotske elvene hvor han prøver ut sine dødelige kreasjoner! Våre DE fluer holder svært høy kvalitet og er bundet med topp materialer som originalene fra Duncan. Pig’s er tubefluer i Flamethrower stilen med haler av villsvinhår, som på en pot Belly Pig. Fluene er bundet på en 1/2″ kobber tube for ekstra vekt. Dette sammen med et mykt fronthackel gir optimal bevegelse. Fluene kommer med vår custom syntetiske Jungle Cock som er laget av et fleksibelt og nærmest uslitelig materiale.Total lengde er 8 cm.

DE Black Bear Pig: En nedtonet variant av Orange Flamin som også gjør seg i litt fargede elver utenom flomperiodene.
DE Kinermony Killer Pig: Blått vann, dagfiske og gjerne gråvær i disse relativt klare elevene.
DE Orange Flamin Pig: Den originale Flamethrower som fanger hele sesongen på alle typer vannstand, vår favoritt til tidligfiske og flomperioder.
DE Sunburst Garry Dog Pig: For dagfiske i elver med farget vann.
DE Willie Gunn Pig: En meget allsidig fargekombinasjon som fanger fisk hele sesongen på alle typer vannstand og vannfarger. Men særlig i svakt whiskey fargede elver som Mörrum, Alta, Tweed og mange flere…

Produktnummer: 1273 Kategorier: , ,

anmeldelser

Bli den første til å omtale “DE Kinermoney Killer Pig”