Fraktfritt over 1500,- (Gjelder ikke pulker)

0
0 Produkt

No products in the cart.

Fraktfritt over 1500,-
(Gjelder ikke pulker)

Guideline Presentation+

899kr

Presentation kom i 2002 og er en klassiker og bestselger gjennom mange år. Opprinnelig designet for ørretfiskere som har behov for en lettkastet line til små- og middelsstore vann og elver hvor plassen til å utføre kast kan være krevende og behovet for å kaste langt er mindre viktig enn selve presentasjonen av flua.

Presentation+ er en meget god allroundline som er lettkastet og presterer godt opp til lengder litt over 20m. Når du kaster fra trange posisjoner er dette snøret bedre enn liner med lengre klump. Du kan kaste med mindre line utenfor stangtuppen og skyte lengre med dette snøret. Siden mesteparten av kastevekten ligger i bakkant av klumpen er Presentation perfekt til alle typer vannkast (spey/switch).

Presentation+ er en rask line på grunn av den korte baktaperingen og den kompakte bellyen. Den lange fronttaperingen sørger for en jevn og fin overføring av hastigheten som gir nydelige tørrfluepresentasjoner med lange eller korte fortommer. I klasse 5 og 6 har snøret nok kraft til å kaste tunge nymfer og streamere. I denne siste generasjonen Presentation+ har vi økt anvendeligheten ved å øke diameterne på både handling- og runninglinen. Dette gir bedre balanse og mer stabile linebukter. Det gir deg også muligheten til å kaste med mer line i luften i tillegg til selve klumplengden. I disse linene kjenner du ikke den typiske “hengsleeffekten” som er typisk for endel liner med kortere klumplengder.

Forholdet mellom lengde og vekt på dette fluesnøret er nøye utvalgt for å gi nok kraft/fart i linen samt god oppspenning av stangen på kortere hold. Presentation+ slår godt over lange fortommer, tåler mye vind og presenterer elegant store fluer med mye luftmotstand. Den korte bellyen gjør at du enklere gjør ulike presentasjonskast og fartsendringer. Til tross for lav diameter flyter dette snøret godt og den glatte- og myke coatingen reduserer problemer med minne selv på de kaldeste dagene.

Snøret er laget på en flettet kjerne av multifilament som har lett strekk. Det er små løkker i begge ender for enkel montering og fronten har laser ID merking med linetype og klasse. Både spolen og boksen linen kommer i er laget av resirkulert materiale. Fargen på klumpen er Pale Greyish Gold med Cool Grey skyteline. Presentation+ finnes i vekter fra WF2F – WF6F.

Produktnummer: 1848 Kategorier: , ,

anmeldelser

Bli den første til å omtale “Guideline Presentation+”