Fraktfritt over 1500,- (Gjelder ikke pulker)

0
0 Produkt

No products in the cart.

Fraktfritt over 1500,-
(Gjelder ikke pulker)

Arctic Silver Fonna Fast 9′ #7 4-Delt

5490kr

1 på lager

Lineklasse #7
Lengde 9′
Anbefalt klumpvekt 16-17g
Aksjon Fast Action
Deler 4

«FONNA» – Den nye stangserien fra Arctic Silver.

ArcticSilver sitt stangkonsept tar utgangspunkt i det patenterte «Free Flex» håndtaket og det design-beskyttede «Quick-Lock» systemet. Selve håndtaket er laget av et høymodulært karbonmateriale som er ekstremt stabilt og slitesterkt. Quick-Lock systemet er et meget brukervennlig snellefeste med et fjærbelastet låsesystem som låser snellen fast med en enkel bevegelse. Du kan lese mer om både «Free Flex» og «Quick-Lock» på arcticsilvershop.com.

Flexprofilene (hvor mye av en stang som bøyer seg under moderat belastning) er nøye utvalgt til hver enkel stang og til bruksområdet (ene) stanga er tiltenkt. ArcticSilver har, sammen med fabrikken i Sør Korea, et klart mål om at bøyningskurvene på stengene skal være så jevne og ubrutte som mulig. «Fonna» er produsert av en karbonfiberblanding som i hovedsak er basert på 40 Tons karbon. Stengene er utstyrt med Titanium Guideringer og Hard Chrome Snakeringer. Designet på stengene står i stil med det industrielt utseende håndtaket. Klingene er bare slipt og så påført et tynt lag gjennomsiktig, matt lakk, slik at både fargen og strukturen i materialet er synlig.

«Fonna»-serien er perfekt for alle som ønsker å nyte godt av «Free Flex»-håndtakets muligheter til en lavere pris enn «Zense»-serien. Det at stengene faktisk bøyer seg «inne i hånda di» bidrar til bedre timing i kastingen, at man holder løsere rundt håndtaket og at man gradvis bruker mindre kraft på kastingen fordi man rett og slett kaster bedre teknisk.

Produktnummer: 123932 Kategorier: , ,

anmeldelser

Bli den første til å omtale “Arctic Silver Fonna Fast 9′ #7 4-Delt”