Fraktfritt over 1500,- (Gjelder ikke pulker)

0
0 Produkt

No products in the cart.

Fraktfritt over 1500,-
(Gjelder ikke pulker)

Vision Pikemaniac flyrod

Opprinnelig pris var: 5499kr.Nåværende pris er: 4999kr.

Vision Pikemaniac. Stangen for hardcore gjeddefiskere. Disse stengene er designet sammen med Pikemaniac fluesnøre og sammen tilbyr de et utrolig kraftig verktøy for å kaste ekstra store fluer til horisonten.

Aksjonen til disse stengene er en sterk middels rask aksjon som passer perfekt til å fiske ulike rovfisker med store fluer enten du kaster fra båten, bellyboat eller fra land. Vision presset grensene for hva en stang i denne prisklassen tilbyr. Bedre materialer som 40 tonns karbon, korrosjonsbestandige titan stangringer og EVA-håndtak av høy kvalitet og høy tetthet tilsvarer mer ytelse.

Stangen er også utstyrt med måleangivelser opp til 130cm.
Aluminiumssnellefestet har en ekstra stor strammemutter som er ekstremt enkel å stramme slik at snellene festes ordentlig til festet. Den mindre andre mutteren trenger bare litt stramming, og den fungerer som ekstra sikkerhet slik at snellene virkelig holder seg på plass ved stort press fra drømmefisken.

Snellefestet har også en lasergravering som minner oss alle om sannheten. Vet du ikke hva vi snakker om? Sjekk det ut. Pikemaniac stenger er 4-delt og tilgjengelige med EVA-håndtak og cordura tube.

Middels rask aksjon
4-delte stenger
Titanium stangringer
Markering med måling opp til 130cm fisk
EVA håndtak og fight butt
Cordura tube

Produktnummer: 2083 Kategorier: , ,

anmeldelser

Bli den første til å omtale “Vision Pikemaniac flyrod”