Fraktfritt over 1500,- (Gjelder ikke pulker)

0
0 Produkt

No products in the cart.

Fraktfritt over 1500,-
(Gjelder ikke pulker)

Guideline Laxa 3.0 Felt Boot

1999kr

Vår Laxa 3.0 vadestøvle er en oppdatert versjon fra 2.0 med en nyutviklet og svært komfortabel og støttende Guideline mellomsåle.

Fargen er en klassisk og mørkegrå Grafitt. Ytterstoffet er et solid og slitesterkt 900 D polyestermateriale og har ingen DWR-behandling, noe som betyr at det er PFAS/fluorkarbonfritt. Yttersålen er en klassisk filtsåle som er helt sydd gjennom midtsålen for økt holdbarhet og levetid. Filtsålen gir deg godt grep på en mengde våte underlag, og er det eneste alternativet for mange sportsfiskere som fisker i visse elver og langs kysten med glatte, glatte steiner.

Støvelen har en nyutviklet og veldig komfortabel og støttende Guideline mellomsåle som lar deg gå og vasse lange dager på vannet. Støvlenes interiørkonstruksjon har lukkede celleskummaterialer for minimal vannabsorpsjon, for å holde dem lette, men støttende på samme tid.

Et tynt ekstra forsterkningslag på innsiden av front- og hælområdene på støvelen forbedrer styrke og stivhet, og sikrer at støvelen holder formen når den vasser på dypere vann. Ytterligere fordeler med denne forsterkningen er bedre komfort og forbedret varme fordi det er mindre trykk på tåområdet. Den nedre delen av støvelen er forsterket med gummi for å motstå harde miljøer og skarpe steiner når du vasser. Den øvre delen av støvelen har hurtigsnøringskroker og bak finner du en bred båndløkke.

Laxa 3.0 støvler har en bred skandinavisk passform og er ekstremt lette og tørker raskt, noe som gjør dem ideelle for den reisende sportsfiskeren. For å minimere øko-avtrykket er støvlene pakket i esker laget av resirkulert papp. Fargen er en grå grafitt og vekten på filtsåleversjonen er 1095 gr/par i størrelse US 10. Tilgjengelig i størrelsene US6/EUR39/UK5 – US15/EUR48/UK14

Farge: Graphite
Miljøfokus: PFAS-free og Fluorcarbonfri, PVC-Fri
Støff: 900D Polyester materiale
Såle: Filt
Vekt: 1095g pr. par i str.10

Produktnummer: 2064 Kategorier: ,

anmeldelser

Bli den første til å omtale “Guideline Laxa 3.0 Felt Boot”