Fraktfritt over 1000,-

Fraktfritt over 1000,-

Loppefiske til kvelds

apr 7, 2022 | 0 kommentarer

Idag hadde jeg bestemt meg for en kort tur til tross for kilne forhold med blikk stille og klart vann. Sjeldent god kombinasjon. Men lysten var større enn fornuften og det skulle vise seg å være lurt. Dro hjemmefra kl 1700 og på plass kl 1730. Lavt vann, padde flatt vann og mye tang og dritt i vannet. Nei, dette gidder jeg ikke sa jeg og tenkte å dra hjem igjen. Men siden jeg allerede var der så ble jeg sittende å glane etter vak. Jammen vaka det en fisk kloss inntil land litt lenger bort.

Liten grønn loppe

Fikk smøget meg innpå og fikk se fisken vake igjen. La loppa i kanten av vaket og da smalt det 🙂 Sjeldent har jeg opplevd sånne krefter fra en sjøørret. Flata stanga og hadde hele fluelina ute 3 ganger i løpet av kjøringa.

Etter noen runder fikk jeg taua fisken inn i håven. En flott sjøørret på 2,2 kg på loppe der 🙂

En flott sjøørret tatt på loppe i kveld
Hadde egentlig tenkt å ta med en fisk til middag, men slike fisker klarer jeg ikke slå ihjel. De får heller spre genene sine videre.

Innlegget er skrevet av ørret.com

0
  0
  Din handlekurv
  Din handlekurv er tomTilbake til butikk
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   rabatt20 Get 20% off